20081102

Andrea&Viktor - Agurk

Okå, Cupen i helga tuppa i ræva på alle fordommer! Vi kom lengere enn Girlicious [ Guro&Co ] omg, vi rocka balle, selvom alle trodde vi kom til å tape, så kom vi på 4.plass, og Girlicious på 6.
Cupen i det store hele var helt sinnsykt morro, og hvis jeg får til, så blir det film på youtube snart.
Fredagen var alle litt slapp, vi tapte en kamp, og spilte uavgjort mot Girlicious. Så lå vi bare å lo lenge av sånne tejte skolebilder, med de klassene som går ut, bilder fra 90-tallet, der alle ser totally rar ut, og vi hodlt på å le oss ihjel, O M F G R O F L O L. Så ble det Lørdag, og vi hadde ikke kamp før klokka 23, så det ble mye tulling på rommet til Guro.
Så, etter kampen (s0m vi vant) så gikk vi bare rundt å var happy, så fikk vi vite at vi var videre til semifinalen, og ble mega-happy. Så ble det natt og vi var på Girlicious-rommet og fortalte vitser. Så ble det senere på natt, og vi måtte finne en annen plass, så da joina vi noen duds som ikke kunne Sjakk, og spilte litt, også fortalte vi vitser. Han ene duden ( som går under navnet Mr.Slumming ) fortalte en trappevits.
Så ble det søndag og vi tapte hele semifinalen, men det gjorde ikke noe, for vi hadde kommet lengere enn Girlicious ! Omg, også har jeg skada foten ellerno, også fant vi noe som het Urgo-Strapping i et medisinskap, og det skapte en hel time med latter. Det var en støttebandasje med lim som kosta 119 kroner. Whiteboys vant finalen, grattis til dem !
CHART OF THIS WEEKEND:
Folk: Alle [nesten ]
Vitsefolk: Meg, Daniel, Sigurd, Peder
Plass: Girlicious-room
Keeper: Maren, Junior, Julie
Sang: Agurk-sangen [ hvis du spør pent så kan du få høre ]
Drakt: Uhm, vanskli
Mat: Brød med Banan
Raritet: -
Lag: Dritongan / Whiteboys
Film: SAW 4
To do: Ake i trappa, plage, vitser, spille
Ironi: Whiteboys med Junior
Vits: Trappe-vitsen / Traktorvitsen
Tardis: Jonas, The eating-guy
Lættisbarn: Elise K

Ingen kommentarer: